Reiki is een van oorsprong Japanse, eenvoudige en natuurlijke helingswijze. Via het zacht neerleggen van de handen, wordt  helende universele energie gekanaliseerd naar onszelf of anderen. 

 

 

Reiki wakkert ons zelfgenezend vermogen aan, versterkt ons immuniteitssysteem, vermindert fysieke pijn en angst, versnelt onze bewustwordingsprocessen, zet verandering in gang in onze gedrags-, gevoels- en denkpatronen. Bevordert rust en harmonie zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als zielsniveau. 

 

Reiki wordt via de handen doorgegeven. Het heelt de oorzaken van een probleem. Reiki sluit nooit een bezoek aan de dokter uit, maar vormt een zinvolle ondersteuning.

U kan bij Vicky -master in Reiki- een individuele sessie ontvangen.

Mail naar info@creaqtime.be voor een afspraak.

 

Tijdens deze sessie krijgt u gratis lichtherapie  en infraroodwarmte

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Een reiki-behandeling duurt gemiddeld één uur. Vanaf het ogenblik dat iemand een afspraak maakt, ontstaat een energetisch verbinding. Een reiki-healer hoeft naar eigen zeggen niet te praten met zijn cliënt om hem te kunnen helpen, maar het kan wel de oplossing van zijn/haar gezondheidsprobleem versnellen. Wat deze cliënt tijdens zijn behandeling écht voelt, verschilt van persoon tot persoon.

 

Maar wat wanneer de patiënt eerder uit nieuwsgierigheid de reiki-healer opzoekt, en dus eigenlijk niet écht gelooft in universele energie, in chakra's enz.? Bij reiki houdt men hier geen rekening mee. Als een patiënt zich openstelt voor deze alternatieve geneeswijze, gaat er tijdens de behandeling wél minder energie verloren dan wanneer de healer echt alle moeite van de wereld moet doen om de barrière tussen hem en zijn cliënt echt te doorbreken. Maar ook bij diegenen die het uitsluitend uit nieuwsgierigheid doen , is deze geneeswijze efficiënt. 

Wie denkt na een reiki-sessie van al zijn (gezondheids) problemen te zijn verlost, komt ongetwijfeld van een kale reis terug. Een reikibehandeling werkt immers nog een ganse tijd door. 

 

In tegenstelling tot de klassieke geneeskunde, behandelt reiki niet de symptomen van onze gezondheidsproblemen, maar wél de oorzaak ervan. Tijdens zo een behandeling, kunnen patiënten geconfronteerd worden met datgene wat ze écht voelen, in vele gevallen woede en/of agressie, de échte oorzaken van hun gezondheidsproblemen. Het zijn dan precies die woede en agressie die door de reiki-meester worden aangepakt. Eens die gevoelens verdwenen, is men meestal ook van zijn gezondheidsproblemen verlost.

Reiki werkt ondersteunend, geeft extra energie en vermindert pijn. Toch zijn het uiteindelijk de patiënten zelf die de oorzaken van hun problemen moeten aanpakken.

Reiki is geen alternatief voor de klassieke geneeskunde, wél een aanvulling ervan. Het is een ondersteunende therapie die een bepaald genezingsproces kan versnellen of pijn draaglijk kan maken. Reiki is echter geen wondermiddel. Het kan geen kanker genezen of een gebroken been helen, daarvoor is er de klassieke geneeskunde.

Met deze klachten kunt u bij ons terecht

  • Het behandelen van een lichte depressie.
  • De behandeling van stress en door stress veroorzaakte gezondheidsproblemen.
  • Voor het verlichten van lichamelijke pijn.
  • Voor extra energie.
  • Voor psychische rust en evenwicht.
  • Hij leert ons omgaan met verdriet, en leert ons verdriet verwerken.
  • Reiki kan ons genezingsproces versnellen.

 

25€ voor een volledige behandeling van +/- 1u

Duo reiki: kom met een vriend(in), partner, zus, broer,... U ontvangt tegelijkertijd een reiki sessie. 50€ voor een volledige behandeling van +/- 1u